Novosti

Objavljeno: 10.4.2015. u 15:50
Prikaza: 1208

Uspješno provedena Uvodna konferencije projekta

Novosti : Uspješno provedena Uvodna konferencije projekta

U Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije dana 10. travnja 2015. godine održana je Uvodna konferencija dvaju projekata čiji nositelj je Brodsko-posavska županija, a provodi ih Upravni odjel za razvoj i EU integracije. Projekti „Program aktivnog razvoja cjeloživotne zapošljivosti" i„Zajedno danas za sutrašnje zapošljavanje"financirani su iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program "Razvoj ljudskih potencijala", programa dodjele bespovratnih sredstava „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II”. Projekti imaju za cilj povećati zapošljivost ciljanih skupina (nezaposlenih mladih, nezaposlenih žena, volontera udruga, te studenata) putem prilagođenih usluga i mjera te predstavljaju inovativni pristup i diseminaciju primjera dobre prakse.

Vrijednost projekta „Program aktivnog razvoja cjeloživotne zapošljivosti" je 138.483,40 EUR, sufinanciranje EU iznosi 138.899,45 EUR, dok je vrijednost projekta „Zajedno danas za sutrašnje zapošljavanje" 71.701,09 EUR od čega je sufinanciranje EU 68.116,03 EUR.

U projektima će se provoditi besplatne edukacije za nezaposlene. Detalji poziva i prijave za projektne aktivnosti i edukacije nalaze se na stranici www.bpz.hr te na stranici HZZ-a i primaju se putem prijavnice na e-mail adresu jpp@bpz.hr ili na broj telefona 035/405-250.

jobclub.bpz.hr : Job Club ide dalje!

Job Club ide dalje!

23. kolovoza 2016.
jobclub.bpz.hr : Job Club Nova Kapela

Job Club Nova Kapela

3. veljače 2016.
jobclub.bpz.hr : Uspješno proveden i drugi po redu Job Club u Novoj Gradiški

Uspješno proveden i drugi po redu Job Club u Novoj Gradiški

17. kolovoza 2015.
U sklopu provedbe projekta "Zajedno danas za sutrašnje zapošljavanje", uspješno je proveden i drugi po redu Job Club u Novoj Gradiški.
jobclub.bpz.hr : Prvi Job Club s 10 aktivnosti namijenjenih traženju posla

Prvi Job Club s 10 aktivnosti namijenjenih traženju posla

29. svibnja 2015.
Prvi Job Club s 10 aktivnosti namijenjenih traženju posla započeo je s provedbom 27. svibnja 2015. godine u prostorijama Brodsko-posavske županije.
jobclub.bpz.hr : Prijavite se na aktivnosti Job Cluba!

Prijavite se na aktivnosti Job Cluba!

28. svibnja 2015.
Znate li koje su vaše vrijednosti, uvjerenja i stavovi o poslu? Znate li koje vještine morate razviti kako bi bili konkurentni? Znate li što moderni poslodavac treba i kada će zaposliti... Prijavite se i saznajte kako!
jobclub.bpz.hr : Besplatne radionice za traženje posla

Besplatne radionice za traženje posla

30. ožujka 2015.
Znate li koje su vaše vrijednosti, uvjerenja i stavovi o poslu? Znate li koje vještine morate razviti kako bi bili konkurentni?